mange sjanser for sine angripende
#1
mange sjanser for sine angripendeI forkant av gardinesamlingen mandag kveld mens Liverpool tar
Billige Fotballdrakter, Køb Fodboldtrøjer, Fotbollströjor
liverpool har ikke scoret et fotballdrakter design saftigI forkant av gardinesamlingen mandag kveld mens Liverpool tar imot Leeds i helgens siste kamp, ​​peker Jones Knows en siste spådom for denne runden med kamper.
Liverpool har ikke scoret et mål før det 45. minutt av en Premier League-kamp siden 27. desember. Det er ærlig talt svimlende.
To mål har kommet i henholdsvis 45 + 4 og 45 + 2 minutter, men likevel er det bare to mål i første omgang på 16 Premier League-kamper som er et veldig rart tall å analysere. I løpet av den tiden har de skapt sjanser som burde ha tilsvaret 10,37 mål ved bruk av forventet målmodell, og registrert 106 målforsøk.
billige fotballdrakter
Slike merkelige uregelmessigheter går etter hvert tilbake til en mer normal figur, og det kan starte her når Liverpool står opp mot et lag som har sluppet inn flest mål i første omgang i Premier League denne sesongen. Flomportene kan åpnes for Liverpool tidlig, som har vunnet hver av sine tre siste Premier League-kamper, mens de skaper mange sjanser for sine angripende spillere.
fotballdrakter
Ikke la deg lure av Leeds. De kommer ikke plutselig til å parkere busser og forsvare mannlig som de gjorde i Manchester City sist helg. Marcelo Bielsa vil kreve høyt pressende og angrepssinnet fotball som skal gjøre dette til en fantastisk klokke. Tilbake Liverpool for å bryte forsvaret sitt to ganger i løpet av de første 45 minuttene på en saftig 3/1 med Sky Bet.
Køb Fodboldtrøjer
Everton 2-2 Tottenham - JONES VET FORUDLAGET Everton 2-1 Tottenham med 'Seamus Coleman for å registrere en assist' som innsatsvinkel; Coleman ble kreditert assistenten for Evertons andre mål

Newcastle 3-2 West Ham - JONES VET FORUDLET Newcastle 2-1 West Ham med Newcastle å ha 14 eller flere skudd som spillvinkelen; Newcastle hadde 16 skudd
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)