Blues allerede lander Hakim
#1
arsenal og manchester city sportmaster fodboldtrøjer united-rød næste periodeFans har været nødt til at se, da Chelsea er styrket, idet Blues allerede lander Hakim Ziyech, Timo Werner, Ben Chilwell, Thiago Silva og Malang Sarr.
Arsenal og Manchester City har også styrket deres trupper såvel som Jose Mourinhos Tottenham, som er ivrige efter at sikre en tilbagevenden til Champions League ved første gang at spørge.
Men søndag aften viste det sig, at United er tæt på at gøre Van de Beek til deres første signering af vinduet.
Spanien trøje
Den 47-årige beslutsomhed for at lande Ajax-stjernen var nøglen for spilleren, der har fortalt holdkammeraterne, at han er blevet smigret af den norske tilgang.
Kroatien trøje
Og United-chef Matt Judge flyttede ind for at forsegle en aftale for Van de Beek efter at have fået vind om, at Tottenham så et sent bud på den hollandske international.
Østrig Trøje
Van de Beek siges at være imponeret over den vision, Solskjaer også lagde for ham, med klubben nu tilbage i Champions League efter deres tredjepladsering i Premier League sidste kamp.
De spanske giganter har beundret Ajax-stjernen i nogen tid, men på grund af koronavirus-krisen er der mangel på midler på Bernabeu.
Barcelona er også blevet forbundet med midtbanespilleren, der scorede 10 mål og registrerede 11 assists på tværs af alle konkurrencer for Ajax sidste sæson.
Men Ronald Koemans side har også gået glip af, og nu vil Van de Beek have United-rød næste periode.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)